魚さばき。To dress a fish.

4月がスタートしました。
It's start April. 

小値賀では魚をさばくのは、男の仕事らしいです。
The man Filet three peices in Ojika, this is the man job. 

今年は、私も魚さばき勉強します。
This year I wii be the man, training his to dress a fish. 

今は、私の妻が魚をさばいてくれます。
Now my wife Filet in 3 pieces of fish. 

She is the best. 

2kgのタイもさばけます。
She cut 2kg seabrem last time. 

僕と息子は、いつも応援と食べる係りです。
Me and my son said always mom go for it and ate great fish of Ojika by my wife. 

ママ頑張れ!
She is the best. 

さばいたらこんな感じ
Wow nice job. 

鯛めしと刺身
Sashimi and seabream rice. 

アジも特大サイズ
Big horse mackerel

大漁だけど、さばくのが大変です。
A lot of fish, but it's take time to cut fish. 

スズキ
Seabass. 


ブリ
Yellowtail 

これからがシーズンのウナギ

Time to start eel season. 


たくさんの魚が、小値賀では釣れます。
A lot of fish, you will fish in Ojika. 

魚釣りは、是非小値賀で!
Please come to fish in Ojika. 

もちろん私も、魚釣り行って勉強します。
I am going to go fishing and research good places to fish. 

たくさんの師匠が釣り場にはますよ!
Many master of fish mans will help you. 



夏は釣った魚でBBQと生ビール最高ですね!
After fishing, BBQ and drink beer in Ojika. 

大好きな夏が待ってます。
Summer is waiting for us. 

夏の小値賀島!
Summer time in Ojika. 


今日も素敵な一日でありますように!
Have a great day. 

笑顔でね!
Smile is the best way to happy.